Bianca ( NarttuVaimo )

Aikuisviihteestäkin tuttu Bianca, joka tekee tilauskeikkoja (Polttarit, Clubit, Tapahtumat, Synttärit....) Tämä muodokkaasti seksikäs nainen ei todellakaan jätä ketään kylmäksi, oli kyseessä sitten rentouttava hieronta tai domina sessio. Taikka jokin edm. mainituista tapahtumista......

Biancan löydät myös Instagramista: @finbiancafin

Twitter: @narttuvaimo


Bella

Bella on iloinen veikeä strippari jolla on pilkettä silmäkulmassa. Suomalainen nainen sähäkkyydellä ja lämpimällä sydämellä sekoitettu tumma kaunotar. 

Helposti lähestyttävä ja avoin katsomus kaikkien toiveille!

Teen ympäri Suomea keikkoja aivan Lappia myöden. Ravintolakeikkoja en ole pahemmin tehnyt, mutta onnistuvat hyvin nekin!

Keikkapaikat on vaihdellut saunalautasta mökkeihin, limusiiniin sekä metsän keskellä kallion päällä nuotion ääressä esiintymiseen. Eli olen avoin lähes kaikelle ja olen valmis tekemään asiakaslähtöistä työtä.

Rakastan ihmisiä ja tavata uusia ihmisiä. Minulle on tärkeää toteuttaa asiakkaiden fantasioita sekä toiveita! 

Bellan löydät myös Instagramista: @bella_showgirl
Honey

Honeyn löydät myös Instagramista: @honeytampere
Angie Lynx

Angie on nuori ja kaunis vaaleaverikkö, joka on myös paremmin tunnettu aikuisviihteestä suomen rajojen ulkopuolella ( mm. Budabestissa)

Siksi tämä neito tekeekin harvoin privaattia mutta kun hän on paikalla hän antaa kaikkensa asiakkaalle vahvalla ammattitaidolla.

Angie tekee privaatissa kaikkea Strippauksesta, Dominaan.


Angien löydät myös Instagramista: @angielynxofficialNikki

Nikkin löydät myös Instagramista: @nikkitiiz

Assassin Von Death ( AVD )

Assassinin löydät myös Instagramista: @assassinvondeath

Jessica Blond


Sarita


Lotta


Ginger Jasmin

Hunajainen ja kurvikas luomutar tarjoilee aistikkaat tantrahieronnat, vaahdot ja showt toiveidesi mukaan ;) Rakkaudella käsitöihin<3

Miss Dee


Nata

Hei! Olen Natalie, suomalainen, tumma, pitkäsäärinen esiintyjä. Olen hyvin avarakatseinen ja helposti lähestyttävä. Alalla minua ilahduttaa erilaiset ihmiskohtaamiset, sekä ilon ja hyvän fiiliksen jakaminen.
Stripteasen ohella minulta onnistuu esimerkiksi sensuelli bodyhieronta sinun toiveitasi kuunnellen. Toteutan myös domina- ja fetishsessioita, kysy rohkeasti. Aika ajoin minut voi nähdä tekemässä myös lesboshowta ihanien kollegoideni kanssa ;)
Private esiintymisten ulkopuolelle toteutan erilaisia viertuaalipalveluita, kuten web cam esityksiä. Voit tutustua minuun ja palveluihini kotisivuillani www.natalieheaven.com. Instagramista löydät minut @natababyxo. Nähdään pian privaten merkeissä! xo Nata