Bianca ( NarttuVaimo )

Aikuisviihteestäkin tuttu Bianca, joka tekee tilauskeikkoja (Polttarit, Clubit, Tapahtumat, Synttärit....) Tämä muodokkaasti seksikäs nainen ei todellakaan jätä ketään kylmäksi, oli kyseessä sitten rentouttava hieronta tai domina sessio. Taikka jokin edm. mainituista tapahtumista......

Biancan löydät myös:

Instagramista: @finbiancafin

Twitter: Finnish Bianca 

Fansly: Finnish Bianca

Xhamster Faphouse: Bunny Production 

Many Vids: Finnish Bianca 


Bella

Bella on iloinen veikeä strippari jolla on pilkettä silmäkulmassa. Suomalainen nainen sähäkkyydellä ja lämpimällä sydämellä sekoitettu tumma kaunotar. 

Helposti lähestyttävä ja avoin katsomus kaikkien toiveille!

Teen ympäri Suomea keikkoja aivan Lappia myöden. Ravintolakeikkoja en ole pahemmin tehnyt, mutta onnistuvat hyvin nekin!

Keikkapaikat on vaihdellut saunalautasta mökkeihin, limusiiniin sekä metsän keskellä kallion päällä nuotion ääressä esiintymiseen. Eli olen avoin lähes kaikelle ja olen valmis tekemään asiakaslähtöistä työtä.

Rakastan ihmisiä ja tavata uusia ihmisiä. Minulle on tärkeää toteuttaa asiakkaiden fantasioita sekä toiveita! 

Bellan löydät myös Instagramista: @bellazauofficial
Honey

Olen ystävällinen mutta räväkkä neito. Alalla olen ollut vuodesta 2005, joten en ihan pienestä pelästy, joten minun kanssa ei tarvitse ujostella. Ehdoton lempparini on vaahtihyväily hieronta.

Teen myös rankempia sessioita ;) kuten Dominaa & Fetissejä

Honeyn löydät myös Instagramista: @honeytampere 

Only Fans :honeytampere
Angie Lynx

Angie on nuori ja kaunis vaaleaverikkö, joka on myös paremmin tunnettu aikuisviihteestä suomen rajojen ulkopuolella ( mm. Budabestissa)

Siksi tämä neito tekeekin harvoin privaattia mutta kun hän on paikalla hän antaa kaikkensa asiakkaalle vahvalla ammattitaidolla.

Angie tekee privaatissa kaikkea Strippauksesta, Dominaan.


Angien löydät myös Instagramista: @angielynxofficialNikki

Nikki on suomalainen striptease esiintyjä ja tanssija joka toteuttaa vankalla ammattitaidolla eroottisia elämys palveluita. Tämän sensuellin kaunottaren kanssa pääset nauttimaan laadukkaasta striptease esityksistä, hieronnoista ja dominasessioista.
Nikkin solakat kurvit tarjoilevat silmänruokaa ja herättävät kaikki aistit....

Nikkin löydät myös Instagramista: @nikkitiiz

Assassin Von Death ( AVD )

Assassin Von Death on Suomen pienin ja pahamaineisin strippari ja aikuisviihde malli...
Tuttavallisemmin hän "tottelee" nimeä: AVD.
Tämän kissamaisen neidon käsittelyssä voit päästä taivaisiin tai päätyä helvettiin, riippuen ihan miten osaat lukea ja käsitellä häntä, ainut mikä on varmaa on se että tämä mirri ei jätä ketään kylmäksi......

Assassinin löydät myös Instagramista: @assassinvondeath

www.assassinvondeath.com


Jessica Blond


Lotta

Olen Lotta, iloinen ja energinen kotimainen kurvikaunotar.Sydämmellisesti tervetuloa nauttimaan privaattiin kanssani.

Olipa mielessäsi sähäkkä striptease show tai hellä, kiusoitteleva hieronta, toteutan toiveesi ammattitaidolla ja mieltymyksiäsi kuunnellen. Kanssani onnistuu myös kevyet dominasessiot ja fetissit.

Rakastan esiintymistä, ja olen aina valmis tulemaan keikalle myös sinun bileisiin!

Lotan löydät myös Instagramista: @mslottalace


Ginger Jasmin

Hunajainen ja kurvikas luomutar tarjoilee aistikkaat tantrahieronnat, vaahdot ja showt toiveidesi mukaan ;) Rakkaudella käsitöihin<3

Nata

Hei! Olen Natalie, suomalainen, tumma, pitkäsäärinen esiintyjä. Olen hyvin avarakatseinen ja helposti lähestyttävä. Alalla minua ilahduttaa erilaiset ihmiskohtaamiset, sekä ilon ja hyvän fiiliksen jakaminen.
Stripteasen ohella minulta onnistuu esimerkiksi sensuelli bodyhieronta sinun toiveitasi kuunnellen. Toteutan myös domina- ja fetishsessioita, kysy rohkeasti. Aika ajoin minut voi nähdä tekemässä myös lesboshowta ihanien kollegoideni kanssa ;)

Nähdään pian privaten merkeissä! xo Nata

Amazing Sofia

Amazing Sofia on kuvankaunis nuori neito jolta löytyy aina pilkettä silmäkulmasta ja heittäytymistä tilanteeseen kuin tilanteeseen.
Tämän neidon kanssa ei tarvitse keskustelunaihetta kehitellä ;)
Sofia tekee strippauksesta, dominaan palveluita, sekä tämä neito tekee synttäri/polttari yms yksityistilaisuuksista isoihin lavoihin asti esityksiä yksin tai duona Bellan kanssa.
Amazing Sofian löydät myös Instagramista:

Emma

On työskennellyt alalla 8v. Emma on tehnyt striptase showta sekä hierontoja ja S/M sessioita.

Emma on naiselliset muodot omaava iloinen mutta myös haluttaessa määrätietoinen lady domina, jonka seurassa voit nauttia rentouttavista hieronnoista tai sitten kovemmista alistus sessioista<3